ŽESTOKI KOMENTAR: Nenad Bjelica oštar nakon poraza protiv Varaždina!

FOTO: Pixsell

Varaždin je u 9. kolu uspio napraviti iznenađenje kola svladavši jaki Dinamo 1:0. Istina, Dinamo je napravio mnogo izmjena s obzirom da su u srijedu igrali Ligu prvaka protiv Atalanta. No, Nenad Bjelica bio je itekako oštar nakon neočekivanog poraza.

“Čestike domaćinu na zasluženoj pobjedi, pokazali su jako puno borbe i želje za pozitivnim rezultatom. Mi smo vjerojatno mislili da će to biti puno lakše nego što je bilo, uz to tako bude kad ne zabiješ neke jako dobre situacije, pucaš malo pokraj gola ili golman obrani.”, rekao je i dodao:

“Zaslužena pobjea Varaždina, čestitam im na tome. Nama je ovo dobar šamar da vidimo da samo s maksimalnim pristupom možemo pobjeđivati. Jednostavno nemam objašnjenje zašto nije bilo tog pristupa. Svi misle da trebaju igrati u svakoj utakmici, u Europi, kad oni to misle i na poziciji na kojoj misle. Onda se svi zivkaju međusobno, pokušavaju doći do beneficija. Kod mene nema beneficija.”

Nastavio je Bjelica…

“Jedino kako mogu pokazati da zaslužuju biti tu jedino je mjerilo teren. Nekolicina njih koji bi rado igrali ove najveće utakmice, a svaka je velika za mene, jako su malo danas pokazali. A to je mjerilo za ono što dolazi u budućnosti. Na ovaj način malo će ih dobiti priliku u najvećim utakmicama.

Netko je spomenuo pitanje rotacija…

“Možda ću manje rotirati. Prema zaslugama će igrati. Pojedinci koji su prije bili sretni igrati HNL, sada im se gadi igrati HNL. A prošle godine su bili sretni. Onda neće igrati. Ima mladih igrača koji žele igrati. Tko ne želi igrati i kome dres nije svetinja, taj neće igrati, mogu zvati menadžeri, novinari, guranje… neće ići, meni je svejedno. Mjerilo je teren, dok ne pokažu – neće igrati.”

PRIJETI LI REALU VELIKI RASPAD? POZNATI TRENER ŽESTOKO SPUSTIO HAZARDU I ZIDANEU!

UTAKMICA IZ SNOVA: Pogledajte što je Sammir objavio nakon sjajne partije protiv Osijeka!

Komentari

komentara

« Povratak