ŽESTOKI NAPAD: “Perišić je napravio nered u Interu i zato mora otići!”

FOTO:

Antonio Cassano bivši je talijanski nogometaš koji je napravio vrlo dobru karijeru iako mnogi tvrde da je trebala biti puno veća. No, danas ovaj poznati Talijan često voli dati svoje mišljenje u jednoj talijanskoj emisiji.

JE LI U PRAVU?

Cassano je odlučio prokomentirati situaciju u svlačionici Intera pa je tako bivšem klubu poručio da moraju napraviti velike promjene ovog ljeta:

“”Inter mora prodati Perišića i Icardija u lipnju. Problem je jednostavan. Perišić je prvi napravio nered, a onda si kaos nastavila ti”, rekao je Cassano koji je zatim pokušao analizirati što ne štima u Romi i Milanu, koji su također njegovi bivši klubovi:

“Romi je potrebno deset novih igrača, a Milan ima sastav pun mediokriteta. Spalletti je pak idealan trener za Inter, a Conte može samo preuzeti Milan.”.

Podsjetimo, cijelu situaciju u Interu posebno je zakuhala Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija. Zbog toga Icardi je postao meta vlastitih navijača, a kumovalo je i oduzimanje kapetanske trake što je samo pokrenulo priče o odlasku iz kluba.

Iz toga su kasnije proizašle priče kako je Interova svlačionica podijeljena na tri klana: balkanski, argentinski i talijanski, a kako bi se klub stabilizirao u borbi za Ligu prvaka, Icardi je vraćen u momčad bez kapetanske trake, kako se i najavilo. Wanda tvrdi da će joj suprug Mauro ostati u Interu, dok se za Perišića još ništa ne zna.

On silno želi zaigrati u Premiershipu pa bi ovoga ljeta konačno mogao ostvariti tu ambiciju, a Inter bi, ako je za vjerovati Cassanu, prodisao nakon odlaska posvađanog dvojca koji je razjedinio svlačionicu.

BJELICA PRONAŠAO POJAČANJE: DINAMO I TURSKI VELIKAN U BORBI ZA SJAJNOG OFENZIVCA!

ZANIMLJIVO POJAČANJE: Dinamo dovodi bivšeg igrača Barcelone!

 

Komentari

komentara

« Povratak