Život piše fascinantne priče: gdje su danas preživjeli članovi momčadi kluba Chapecoense?

FOTO:

Život često piše prave filmske priče. Jedan od preživjelih igrača brazilskog kluba Chapecoense, prvi put nakon velike nesreće izašao na teren.

Preživio katastrofu, a sad opet na terenu

Prošlog studenog, svijet je potresla tragedija igrača brazilskog Chapecoensea, gdje je čak 19 članova momčadi i popratnog osoblja izgubilo život pri padu aviona. Momčad je putovala u Kolumbiju na prvu utakmicu finala Južnoameričkog kupa, protiv Atletico Nacionala.

Jedan od tri preživjela igrača, Alan Ruschel, odigrao je prvu utakmicu nakon ovog tragičnog događaja. Igrao je 40 minuta, u drugom poluvremenu u prijateljskoj utakmici između Chapecoensea i Ypiranga. Od nesreće je prošlo 239 dana i Ruschel je i više nego optimističan oko svoje budućnosti.

Ima sam leptiriće u trbuhu prije utakmice. Bio sam zaista uzbuđen, ali spreman sam za povratak.“, izjavio je igrač nakon utakmice.

Osim Ruschela, na klupi su bila i preostala dvojica preživjelih, Jakson Follman i Helio Neto.

Follman, kome je amputirana noga, trenutno je član trenerskog tima dok je Neto započeo s treninzima, ali još nije spreman za povratak.

Vratit ću se 2018. Ja sam kao stari auto, imam problema na više mjesta. Operirao sam žučnu vrećicu, a uskoro me čeka i operacija koljena.“, objasnio je Neto.

Milan dobio konkurenciju u borbi za Renata Sanchesa: engleski velikan potvrdio zainteresiranost

Komentari

komentara

« Povratak