ŽIVOT PIŠE ROMANE: Evo tko je kao 14-godišnjak pozirao u Ademijevom dresu!

FOTO:

Dinamova oprema od glave do pete, na leđima broj 5 i prezime Ademi. Petar Sučić (20) još je kao dijete pozirao u dresu “modrih” i upoznao idola Arijana Ademija (32), a nekoliko godina poslije sustigao ga je po visini, istaknuo kandidaturu da postane njegov legitimni nasljednik u Maksimiru i s njime proslavio duplu krunu na Rujevici. Dinamo je na društvenim mrežama ispričao sjajnu priču u četiri fotografije.

“Život piše romane… Kao mali dječak sanjao si ovaj sveti dres, a danas svojim radom i disciplinom živiš svoje snove! Boljeg mentora i uzora nisi mogao izabrati! 💪🏻 Sadašnjost Dinama i budućnost Hrvatske! 💙”, napisali su iz Dinama.

Sučić je bio u Ademijevom dresu iz sezone 2018/19. pa je tad mogao imati 14 ili 15 godina. U to je vrijeme još bio u Bugojnu u Bosni i Hercegovini, gradu u kojem je odrastao. Sa 17 godina doveli su ga u Zrinjski, a nakon dvije godine, 2022., stiže u Maksimir. Vratio se na posudbu u Mostar i debitirao za seniore s 18 godina, a prošle sezone na pripremama Dinama u Sloveniji izborio se za mjesto u prvoj momčadi i malo-pomalo postao vrlo važan kotačić u momčadi “modrih”. Zabio je i krasan gol u uzvratu finala Kupa.

Njegov je talent prepoznao i Zlatko Dalić pretpozivom za Europsko prvenstvo. Petar Sučić nedavno je odlučio promijeniti nacionalni dres i umjesto Bosne i Hercegovine predstavljati Hrvatsku, kao i njegov bratić Luka Sučić. Uskoro bi mogli zaigrati skupa za “vatrene”.

– Ne bojim se konkurencije niti ičega, vjerujem u sebe. Odlučio sam zajedno s obitelji. Kao mali, upališ TV i srce zaigra, navijaš, skačeš, tako da nije bila teška odluka. Baka je bratu i meni kupovala uglavnom Modrićeve dresove. Znate, u BiH nije bilo puno dresova hrvatske reprezentacije i kad bi došli, obično su bili od jednog igrača, samo Luke Modrića – objasnio je Petar za RTL. (24sata)

Komentari

komentara

« Povratak