ŽIVOTNA PRILIKA: Igor Tudor preuzima bivšeg osvajača Lige prvaka!?

FOTO:

Argetinski nogometni stručnjak Jorge Sampaoli (62) sporazumno je raskinuo suradnju sa Marseilleom, objavio je u petak francuski prvoligaš.

Sampaoli je preuzeo klupu Marseillea u veljači 2021. i protekle sezone završio je na drugom mjestu u domaćem prvenstvu te je osigurao Ligu prvaka. Francuski dnevnik L’Equipe navdodi da je Argentinac bio nezadovoljan politikom transfera.

– Nakon 16 mjeseci suradnje napravili smo korak naprijed u stvaranju novog sportskog projekta i direktno smo se plasirali u Ligu prvaka. Klub se iskreno zahvaljuje na radu Jorgeu Sampaoliju, priopćio je Marseille.

Kako piše talijanski novinar Fabrizio Romano, Marseille je kontaktirao Igora Tudora, hrvatskog stručnjaka i bivšeg trenera Verone, kao moguću zamjenu za Argentinca.

Iako se trenerskim poslom bavi od 1991. Sampaolijeva karijera procvjetala je kada je postao izbornik Čilea 2012. Sa Čileom je osvojio i Copa Americu.

Nakon toga vodio je Sevillu, reprezentaciju Argentine, brazilske klubove Santos i Atlético Mineiro, nakon kojeg je došao u Marseille.

TO SE ZOVE KAPITALAC: NAVIJAČI DINAMA ZASULI PORUKAMA POTENCIJALNO POJAČANJE KLUBA!

sport.hrt.hr

Komentari

komentara

« Povratak