Zlatko “Cico” Kranjčar napokon otkrio pravu istinu o Andrijaševiću: Svi znamo da je on to dopustio!

FOTO: Petar Glebov/PIXSELL

“Svaki novi pogodak Franka Andrijaševića za Rijeku potencirat će pitanje moje odgovornosti u krojenju Dinamova rostera prošlog ljeta, pa da skinemo to pitanje s dnevnog reda”, piše Cico u komentaru za Jutarnji.

Cico nije kriv

“Franka nisam bacio na transfer listu, nisam ga čak niti prekrižio kao kandidata za dres iako mu nisam bio spreman jamčiti veliku minutažu; samo sam se prilagodio zahtjevima klupske politike koja je po svaku cijenu željela dovesti Marka Leškovića i s njim zabetonirati obranu. Budući da je Rijeka inzistirala da ovaj “deal” bude upakiran u formu “novac plus Andrijašević” i da je sportski direktor Marijan Vlak blagoslovio takvu trampu, ostao sam bez manevarskog prostora.

Spasio Dinamo

Navedeni detalj presudna je kockica u mozaiku oko Andrijaševića, tek nakon toga možemo razgovarati o ostalim dijelovima slagalice. Kada sam se vratio u Maksimir, prioritet je bio provući se kroz kvalifikacijsko sito Lige prvaka, ugurati se u skupinu i zaraditi novac koji će, između ostalog, pomoći Dinamu da izbjegne prijetnju sankcijama zbog kršenja normi Fifinog financijskog fair-playa. Zbog te su prijetnje, uostalom, prodani i Pjaca i Rog. U takvim okolnostima morao sam postupati pragmatično. Odlučio sam da će momčad igrati u sustavu 4-2-3-1 i na mjesta defenzivnih veznjaka nominirao sam Ćorića i Machada…”, objašnjava Kranjčar.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/arsenal-prosao-sutton-glavna-zvijezda-wayne-shaw-rezervni-golman-domacina-pije-jede-osvaja-internet/

Izvor: sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak