ZLATNA KOKA: Evo što je Cristiano Ronaldo donio Unitedu u samo dva sata!

FOTO:

Jučerašnja vijest dana definitivno je povratak Cristiana Ronalda u Manchester United! O njegovoj veličini i utjecaju najbolje govore brojke…

Golemi financijski utjecaj

Cristiano Ronaldo jedna je od ikona suvremenog nogometa. Kroz svoju dugu i bogatu karijeru Portugalac je od sebe stvorio brand koji itekako može imati financijski utjecaj.

O tome najbolje svjedoče brojke njegovog novog kluba. Nakon što je jučer objavio da se Portugalac vratio na Old Trafford, Manchester United je u samo dva sata dobio 1.1 milijun novih pratitelja na Instagramu. Konkretnu objavu o povratku Portugalca, lajkalo je 11.7 milijuna ljudi.

Osim toga, Cristianov dolazak u United je momentalno povećao vrijednost kluba. Naime, na burzi u New Yorku, na kojoj se trguje Unitedovim dionicama, njihova vrijednost je po objavi transfera narasla za čak osam posto. Drugim riječima, vrijednost kluba je u samo dva sata porasla za čak 212 milijuna funti!

Spomenimo i kako je United Juventusu za Cristiana da 20 milijuna eura plus bonuse. Portugalac će na Old Traffordu zarađivati oko 25 milijuna eura po sezoni.

Komentari

komentara

« Povratak