ZLOČESTI DEČKO TALIJANSKOG NOGOMETA: Cassano predložio Interu kako riješiti „problem Icardi“

FOTO:

Ako se pita bivšeg talijanskog napadača Antonija Cassana, za Interovu situaciju s Icardijem postoji samo jedno rješenje.

Cassano ima rješenje

Već tjednima traje trakavica s pregovorima milanskog Intera i njihovog napadača Maura Icardija. Inter nudi maksimalnu plaću od sedam milijuna godišnje, Maurova supruga i agentica Wanda Nara inzistira na minimalno osam milijuna eura. Napetost u klubu je sve veća, a zainteresiranih za Argentinca sve više.

Bivši talijanski napadač Antonio Cassano ima vrlo jednostavno rješenje za Inter. Cassano smatra kako je čitavo ovo „navlačenje“ s Icardijem nepotrebno te da bi Inter trebao iskoristiti priliku i uzeti za Icardija oko 100 milijuna eura. Za taj novac bi lako našli novog napadača. Kao jednu od opcija za Inter, Cassano predlaže drugog Argentinca – Gonzala Higuaina.

„Da se mene pita, odmah bih prodao Icardija i umjesto njega doveo Higuaina iz Milana. Pipita je pravi šampion i nevjerojatan napadač. Ako Icardi želi otići mirne duše bih mu rekao da spakira kofere i napusti Inter. Nadam se da slično razmišljaju i čelnici ovog kluba, jer ovo je prevršilo svaku mjeru.”, oštro je zaključio „zločesti dečko talijanskog nogometa“.

DESCHAMPS OTKRIO ZAŠTO JE ZA NJEGA BENZEMA ZAUVIJEK PREKRIŽEN: „To mu ne mogu zaboraviti!“

IDE ILI OSTAJE? Gattuso potvrdio nagađanja vezana za Gonzala Higuaina!

Komentari

komentara

« Povratak