ZNANJE ILI SREĆA? Pogledajte kakav listić je pogodila Ava Karabatić!

FOTO:

Poznata Germania Sport kladionica već nekoliko godina preko svog portala ‘germanijak.hr’ ima sjajnu rubriku koja se zove Humanitarni listić. Posebna gošća bila je Ava Karabatić, poznata profesorica, voditeljica, pjevačica, glumica i model.

Nesuđena predsjednica republike Hrvatske pokazala se kao sjajan prognozer. Na svoj je listić stavila tri nogometna para, zaokružila sva tri i na koncu zaradila 2.084 kune donacije za udrugu MoSt.

Bilo je dosta tijesno, svi parovi prošli su s jednim golom razlike. Tako je Sheffield preokrenuo vodstvo Bournemoutha tek u 84. minuti kada je Lundstram zabio za pobjedu. Potom je Lazio golom Caiceda minimalno slavio kod Parme, a za kraj je uslijedila drama u Andaluziji. Betis je dva puta vodio protiv Barcelone, ali je Messi s tri asistencije odlučio da naš humanitarni listić prolazi.

Sretni dobitnik donacije je Udruga MoSt, nevladina organizacija sa sjedištem u Splitu, s lokalnim, regionalnim i nacionalnim djelovanjem koja na vrijednostima volonterskog rada, humanosti, solidarnosti, poštivanju različitosti i ljudskih prava pruža konkretnu pomoć potrebitima i podiže kvalitetu života djece, mladih i građana drugih dobnih kategorija.

ZASLUŽIO JE: HRVATSKI TRENER, IVAN JURIĆ, OD LJETA PREUZIMA TALIJANSKOG VELIKANA!

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Izvor: germanijak.hr

Komentari

komentara

« Povratak