ZORAN MAMIĆ ODUŠEVIO IZJAVOM: “Jako smo…”

FOTO:

Hrvatski nogometni prvak sa stilom je odradio utakmicu petog kola kod Feyenoorda u Nizozemskoj. Dinamo je slavio 2:0, a nakon utakmice komentar je dao Zoran Mamić:

“Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo od prve do zadnje minute jako dobro, kontrolirali smo stanje na terenu. Jako sam sretan zbog igrača, zaslužili smo ovaj rezultat našim zalaganjem. Bili smo jako kompaktni, ono što smo tražili od igrača oni su to ispunili gotovo 100%. Nije lagano protiv Feyenoorda unatoč njihovim problemima. Sretni smo zbog igrača, navijača i svih ljudi u klubu.”, govori Mamić koji potom nastavlja:

“Sretni smo i što smo prvi u skupini, zbog financijskih i sportskih rezultata. Što se tiče protivnika u budućnosti, sve su to jake ekipe, morat ćemo se dobro pripremiti. Sretni smo i što još nismo primili gol u Europa ligi, možemo svi biti sretni i ponosni.”.

Dinamo će u posljednjem kolu igrati protiv CSKA Moskve, a onda slijedi ždrijeb nokaut faze. Modri će biti nositelji u tom ždrijebu.

Komentari

komentara

« Povratak