ZVIJEZDA DINAMA OTVORENO: “Vidim se u najjačim svjetskim ligama…”

FOTO:

Malo tko je od navijača Dinama vjerovao kako će biti pojačanje, a razlog je ležao u tome da dugo nije postigao pogodak. No, svi su se itekako zeznuli jer ih je demantirao. Da, u pitanju je sjajni hrvatski napadač Bruno Petković koji je stigao u Maksimir tijekom ljeta 2018. godine.

Bruno je prošle godine imao problema s formom ali se probudio kad je to bilo najpotrebnije te je bio jedan od najboljih igrača Dinama u jesenskom dijelu sezone. 26-godišnji napadač iz Metkovića odradio je veliki intervu za Sportske novosti gdje je odmah samokritički rekao što mu nedostaje:

“Zaključak je jasan, moram biti efikasniji! Trebam biti bliže golu, inzistirati na boljoj statistici. Ne samo u postizanju pogodaka, nego i u pripremanju akcija i asistencijama. Trudim se i radim na tome. Mislim da ću ove 2021. godine biti efikasniji napadač. To mi je jedan od najvažnijih ciljeva”.

Bruno je potom otkrio što ‘zna’ o Rusima:

“Rusko prvenstvo ne poznajem dovoljno da bih ga mogao komentirati. Krasnodar je remizirao s Chelseajem u skupini Lige prvaka, pobijedili su Rennes, bili su treći u skupini, sigurno su kvalitetni. Ali, velim, ne poznajem ih dovoljno, tako da moj komentar te momčadi ne može biti relevantan.”. Petković je kazao kako se vidi u najjačim svjetskim ligama:

“Naravno, sposoban sam za to! Ima još stvari koje moram popraviti u svojoj igri, ali isto tako u jačim ligama ih mogu još više izbrusiti. Da, spreman sam za najjače lige svijeta”, zaključio je Petković.

Komentari

komentara

« Povratak