Zvijezda PSG-a se osjeća sve lošije, supruga zabrinuta: Ponaša se kao zombi…

FOTO:

Angel Di Maria, teško je podnio izolaciju tijekom pandemije koronavirusa, a to je otkrila njegova supruga Jorgelina Cardoso, piše index.hr.

Argentinski nogometaš PSG-a za razliku od ostalih Južnoamerikanaca nije se vratio u domovinu, već je ostao u Parizu i bio zatvoren u kući od ožujka. Francuski list Le Parisien piše da ga je mučila nesanica, da je počeo psihički patiti, postao anksiozan, da teško podnosi stres, da je sve depresivniji…

Takve navode, tvrdi isti list, potvrdila je i njegova supruga Jorgelina Cardoso koja je rekla da se slavni nogometaš u njihova četiri zida ponaša kao zombi.

Ona se nadala da će se njen suprug uskoro vratiti nogometu, ali sezona je u Francuskoj prekinuta pa će PSG odigrati još samo utakmice u Ligi prvaka. Povratak treninzima francuskog prvaka trebao bi se dogoditi 22. lipnja.

Ranije je i Neymar, suigrač Di Marije iz PSG-a, otkrio da pati u izolaciji. “To što ne znam kad se mogu vratiti na teren izaziva mi anksioznost. Nadam se da je dan povratka nogometu sve bliže”, rekao je tad brazilski nogometaš.

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? CRISTIANO RONALDO OD IDUĆEG LJETA IMA NOVI KLUB!

U DINAMU TRLJAJU RUKE: Evo kakvi bonusi dolaze od Danija Olma!

TO JE TO OD NJEGA: MARIO BALOTELLI DOGOVARA IZNENAĐUJUĆI TRANSFER!

JOŠ JEDNA HLADNA ODBIJENICA ZA RAKITIĆA: Slavni klub ga je najprije htio dovesti, a onda ga jako ružno ‘otkantao’

Komentari

komentara

« Povratak