Zvižduci? Evo što o tome kaže Mislav Oršić…

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Mislav Oršić opet se ukazao kada je to najpotrebnije. Hrvatski reprezentativac isprašio je bugarski Ludogorec s dva pogotka. Mogao je Mislav postići i Hat Trick, ali je gospodski odlučio dati loptu Petkoviću uoči izvođenja novog jedanaesterca.

Velika zvijezda Dinama tako je nastavila jačati svoj rekord kada su u pitanju golovi za Dinamo u Europi. Nakon utakmice je kazao:

“Utakmica je bila teška i zahtjevna, više psihički nego fizički. Dobro smo ušli, zabili golove u prvom dijelu i onda nesretno dobili gol za 3:1. Nesvjesno se uvukla nervoza, što smo vidjeli po zvižducima. Mislim da ih nismo zaslužili. Uvijek dajemo sve od sebe”, rekao je Oršić pa dodao:

“Stvarno sam prvi put doživio ovako nešto. Skoro svaki kontakt je bio žuti karton. Čudna utakmica, dobro da smo pobijedili.”

Oršić je izborio penalu 86. minuti i prepustio ga suigraču Bruni Petkoviću: “Ništa, ekipa smo, moramo jedni druge podizati. Gotovo nitko nije u pravoj formi, čekaju nas teški protivnici. Znamo da je Bodo namučio velike ekipe, morat ćemo se dobro pripremiti.”

Komentari

komentara

« Povratak