ZVJEZDANA POSTAVA: Luka Modrić uvršten u najboljih 11 na svijetu!

FOTO:

Španjolska Marca je veliki ljubitelj lika i djela našeg Luke Modrića, to je dokazala još jednom. Poznati španjolski sportski list je napravio dvije postave, jednu od najboljih svjetskih igrača u ovom trenutku te drugu koja se sastoji od najplaćenijih nogometaša.

U izboru najboljih 11 nogometaša svijeta u ovom trenutku, svoje mjesto je dobio hrvatski kapetan. Primjerice, Cristiano Ronaldo nije pronašao svoje mjesto u nogometnoj eliti. Ovo je najboljih 11 prema Marci: Oblak, Alexander-Arnold, Ramos, Van Dijk, Davies, MODRIĆ, De Bruyne, Messi, Mbappe, Neymar, Haaland. Pritom, dnevnik blizak Realu ističe da je na svojoj poziciji Luka i dalje najbolji na svijetu.

Također, sportski list je naveo i 11 najplaćenijih na svijetu no na toj listi Hrvata nema: De Gea (15 mil. €), Ramos (12), Van Dijk (9), Pique (8,5), Pogba (15), De Bruyne (19), Griezmann (20), Messi (76), Bale (23), Ronaldo (31), Neymar (30).
Modrić sa svojih 36 godina i dalje igra na vrhunskoj razini, motor je Realove momčadi, cijene ga svi nogometni stručnjaci.

Komentari

komentara

« Povratak