Zvuči tako lako: Luka Modrić dao vrlo jednostavnu formulu hrvatskog uspjeha!

FOTO:

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Po mnogima, igrač prvenstva i trenutno vjerojatno najbolji veznjak na svijetu, Luka Modrić objasnio je novinarima tajnu hrvatskog uspjeha.

Zvuči tako lako

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, nakon susreta s Englezima, dao je izjavu za novinare u kojoj se osvrnuo na sjajnu igru svoje momčad, ali i tajnu uspjeha.

„Bili smo fenomenalni,, vjerovali smo do kraja da se možemo vratiti. Stvarali smo prigode i znali smo da to mora dati rezultat. Pa već smo se dvaput vraćali nakon rezultatskog minusa, vjerovali smo do kraja da ćemo se vratiti. Stvarali smo prilike i vjerovali smo da ćemo dati gol. Presretni smo i ne možemo vjerovati što nam se događa. Možemo biti presretni i ponosni. Ovo je najveći uspjeh u povijesti hrvatskoga sporta. Ali nećemo stati na ovome!”

“Davali smo si skromne korake, govorili smo – prvo moramo proći grupu pa ćemo vidjeti. Tako smo i nastavili, nastojali smo biti skromni i ne uznositi se previše. Ali jedna stvar je specifična – otkad sam u reprezentaciji nisam vidio ovakvo zajedništvo i to je ono što nas je dovelo tu gdje jesmo!”, priznao je naš maestro!

Šime Vrsaljko objasnio: „Najgore je u sportu kada nekoga podcijeniš, a to su oni učinili!“

Komentari

komentara

« Povratak