ZVUČNO IME: Bivši njemački reprezentativac dolazi u HNL?

FOTO:

Svi znamo kako zagrebački Dinamo već godinama ima nevjerojatni problem kada je u pitanju pozicija lijevog beka. Ta pozicija i dalje je problematična s obzirom da većinu utakmica tamo igra inače vezni igrač Robert Ljubičić.

No, je li potraga napokon završena? Naime, malo tko zna kako je Dinamo ljetos bio jako blizu dovođenja 30-godišnjeg njemačkog lijevog beka Nico Schulza kojeg najbolje pamtimo iz vremena dok je nosio dres Borussije Dortmund. Igrajući za Borussiju iz Dortmunda, Hoffenheim i Herthu odigrao je čak 260 utakmica.

Schulza je Borussia u ljeto 2019. godine platila Hoffenheimu 25.5 milijuna eura i dala mu plaću od 5.5 milijuna eura po sezoni. No u Dortmundu nikad nije igrao onako dobro kao u Hoffenheimu, a imao je i dosta problema s ozljedama.

A tu su i problemi sa zakonom. Schulz je u ljeto 2022. godine upao u jednako ogromne probleme sa zakonom. Njegova tadašnja djevojka podnijela je prijavu protiv njega rekavši da ju je brutalno tukao dok je bila trudna 2020. godine, ali i prije toga. Sve optužbe igrač je demantirao preko svojeg zastupnika.

Zadnju službenu utakmicu za Borussiju odigrao je 7. svibnja prošle godine, a Borussia mu je zbog problema sa zakonom i činjenice da dugo nije igrao, ali ni opravdao uloženo, ovog ljeta raskinula ugovor i isplatila mu 2.5 milijuna eura.

Postao je slobodan igrač i njegov agent ga je ljetos ponudio Dinamu. Schulz nije htio čuti za ugovor manji od 800.000 eura, a kako doznaje Index, pristao bi na plaću od oko milijun eura, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača u Dinamu.

Osim Dinama navodno se uvelike priča o interesu Rijeke i Osijeka, ali pitanje je da li bi uopće ponudili ogromnu plaću koju traži…

Komentari

komentara

« Povratak