ZVUČNO IME: Evo tko će postati prvi vratar Gorice!

FOTO:

Gorica je prije nekoliko dana otkupila Dominika Kotarskog od Ajaxa, ali potom će ga odmah proslijediti grčkom PAOK-u za tri milijuna eura.

Tako će poznati hrvatski prvoligaš u potragu za novim vratarom. No, čini se kako potraga nije dugo trajala! Naime, ugledni sportski portal Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako bi Karlo Letica mogao postati novi igrač Gorice!

Prema informacijama Germanijaka, nekadašnji Hajdukov vratar Karlo Letica koji je koncem prošle godine napustio Club Brugge i potpisao ugovor s rumunjskim Clujem, blizu je dogovara s prvoligašem iz Velike Gorice.

Letica je jako zagrijan za opciju povratka u HNL, a i Samir Toplak ne bi imao ništa protiv da na vratima dobije iskusnog vratara koji ulazi u najbolje godine. Iako smo vijest pokušali večeras provjeriti u Gorici, poslovično susretljivi Nenad Črnko nas je otpravio bez konkretnog odgovora.

Međutim, iz krugova bliskih igraču saznajemo da je Letica nezadovoljan skromnom minutažom koju je imao u Rumunjskoj, a zbog koje je u listopadu prošle godine i dogovorio sporazumni raskid ugovora s Club Bruggeom.

Međutim, Letica nije uspio uvjeriti trenera Dana Petrescua u svoj potencijal s obzirom na to da je trener Cluja ima veliko povjerenje u iskusnog Cristiana Balgradeana, ali i u mladog Otta Hindricha.

Zapravo, dojma smo kako potpisu Letičinog ugovora s Goricom nedostaje tek posljednji razgovor s Petrescuom. U slučaju da bi trener Cluja garantirao Letici minutažu i status prvog vratara u sljedećoj sezoni, to bi moglo zaustaviti ovaj posao.

Komentari

komentara

« Povratak