ŠTETA ŠTO TE NIJE UZELO: Griezmann otkrio o čemu je razmišljao dok je pucao jedanaesterac protiv Hrvatske!

FOTO:

Izašao je još jedan zanimljiv intervju koji uvelike govori o događajima iz Rusije, sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Glavni akter u ovom razgovoru je Antoine Griezmann, koji je otkrio zanimljive pikantarije u razgovoru za L’Equipe. Pričao je o ponudama i avanturi u Rusiji, a nas je najviše zaintrigirao izjavom za finale SP-a.

TAJ PROMAŠAJ…

Antoine je veliki igrač, u to nema sumnje i uvjerili smo se u njegove sposobnosti više puta, ali nas je itekako razočarao u finalu. Naime, mnogi mu neće moći zaboraviti simuliranje kad je uspio iznuditi nepostojeći prekršaj koji je ‘skrivio’ Marcelo Brozović. Sudac je popušio simuliranje i baš iz tog slobodnjaka Francuzi su poveli 1:0.

No, Griezmann je bio koban kod drugog pogotka kad su Francuzi opet poveli protiv Hrvatske. Ovaj francuski napadač otkrio je u razgovoru o čemu je razmišljao prilikom izvođenja najstrože kazne:

Pomislio sam na onaj promašeni jedanaesterac protiv Real Madrida u finalu Lige prvaka. Krivio sam se. Trebao sam tada biti mirniji, ali nisam bio toliko iskusan. Previše to boli!”

Ovaj 27-godišnjak je još u razgovoru otkrio kako je bilo teško odbiti Barcelonu, ali da smatra kako je napravio dobar potez. Posebice iz razloga što se Atletico Madrid dobro pojačao tijekom ljetnog prijelaznog roka. Upravo zbog toga vjeruje da mogu napraviti dobar rezultat u Europi.

Isto tako, što se nama možda neće baš svidjeti, Francuz je bez lažne skromnosti dao do znanja kako bi baš on trebao biti u najužem krugu kandidata za najboljeg nogometaša na svijetu.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: EMOTIVNI RAKITIĆ OTKRIO KAKVU PONUDU JE ODBIO NA POČETKU KARIJERE!

Komentari

komentara

« Povratak