MAGIJA PRED VLASTITIM NAVIJAČIMA: Pogledajte magični trenutak Modrića na današnjoj utakmici!

FOTO:

Luka Modrić danas je imao zaista poseban dan. Pred svojim navijačima je podigao famoznu ‘Zlatnu loptu’, a zatim je odradio još jednu vrlo dobru partiju u dresu Real Madrida. ‘Kraljevi’ su slavili s minimalnih 1:0 protiv Rayo Vallecana. Jedini pogodak na utakmici postigao je pomalo zaboravljeni Karim Benzema u 13. minuti. Posljednji put zabio je prije mjesec dana na gostovanju kod Celte Vigo.

Real je s ovom pobjedom barem na kratko preskočio Sevillu te došao Atletico Madridu i Barceloni na dva boda zaostatka. No, Sevilla i Barcelona imaju utakmicu manje.

Hrvatski veznjak, Luka Modrić, odradio je cijelu ovu utakmicu iako je zamijenjen tek u 92. minuti kako bi dobio još jedan prekrasni aplauz navijača Real Madrida koji su ga pozdravili prije početka utakmice. A i imali su čast vidjeti malo magije tijekom utakmice.

Naime, Luka je u jednom duelu doslovce posramio protivničkog braniča kojeg se riješio prekrasnom fintom. Hrvatski kapetan zatim je još bolje uputio asistenciju za Asensija koji je potom žestoko opalio u obrambeni blok protivnika.

Podsjetimo, Modrić je odradio zanimljiv intervju za Sportske novosti u kojem je po prvi put progovorio o Messiju i Ronaldu. Više o tome možete pročitati OVDJE.

ZAMJENA ZA DYBALU JE OTPALA NO UNITED JE IPAK PRONAŠAO NAČIN DA SE RIJEŠI POGBE!

View this post on Instagram

Maestro se igra večeras ?

A post shared by Nogometne vijesti (@nogometnevijesti) on

NAPOKON IH KRENULO: BAYERN MUNCHEN RAZBIO HANNOVER 4:0, A KOVAČ JE IGRAČE ODUŠEVIO OVIM POTEZOM!

Komentari

komentara

« Povratak