VIDA SPREMAN ZA TRANSFER ŽIVOTA: Hrvatski stoper na meti tri engleska kluba!

FOTO:

Hrvatski stoper, Domagoj Vida, čini se broji svoje posljednje dane u dresu Bešiktaša. Pouzdani stoper mogao bi promijeniti novu sredinu tijekom zimskog prijelaznog roka!

Samo jučer smo pisali o interesu velikog Monaca kojeg trese nevjerojatna kriza. Njihov trener, Thierry Henry, jako cijeni Vidu i smatra kako bi on mogao pomoći u preporodu kluba. Više o tome možete pročitati ovdje.

No, nije samo Monaco u fokusu! Interes su pokazali i Englezi! Najveći je pokazao Fulham kojeg vodi veliki Claudio Ranieri. Oni vode mučnu borbu kako bi ostali u elitnom razredu engleskog natjecanja. Golemi problem je katastrofalna obrana koja je najviše primila dosad, čak 43 golova. U prošlom kolu svladali su slabašni Huddersfield 1:0 pa barem na kratko kupili mir.

Osim Fulhama, britanski mediji pišu da su za Vidu zainteresirani i Evertoni West Ham, a sve prate i Francuzi jer je i Monacoozbiljno zagrizao.

Ovo je vrlo realan transfer iz razloga što se Bešiktaš nalazi u velikoj financijskoj krizi. Podsjetimo, klub je već ranije napustio portugalski stoper Pepe kojeg nisu mogli plaćati.

PROMJENE U JUVENTUSU: ‘STARA DAMA’ PRODAJE DVA KLJUČNA IGRAČA!

KAKAV GOSPODIN: Andy Carroll na obiteljskom vjenčanju pojavio se u klupskoj trenirci!

REUS JE NAŠ! POGLEDAJTE KAKO REUS PSUJE NA HRVATSKOM: “JE*** TI…..”

Komentari

komentara

« Povratak