BRZO ZABORAVLJAJU: Navijači Real Madrida pronašli krivca za očajnu sezonu!

FOTO:

Sinoć u Madridu smo vidjeli jednu od najvećih senzacija u modernom nogometu. Nizozemski Ajax uspio je srušiti Real usred Madrida iako su u prvoj utakmici u Amsterdamu izgubili 2:1…

‘Kraljevi’ su se promašivali, a treba istaknuti kako je briljirao kamerunski vratar kod Ajaxa koji se zove Andre Onana. Dodatni problemi za trenera Solarija bile su čak dvije ozljede u prvom poluvremenu. Ozlijedili su se Lucas Vazquez i Vinicius Junior, a umjesto njih ušli su Gareth Bale i Marco Asensio.

A pri kraju susreta pomalo razmaženi navijači Real Madrida pronašli su krivca i on se zove Florentino Perez! Stadionom se počelo oriti “Florentino dimision” – u prijevodu, “Florentino, odlazi!”.

To je pomalo nevjerojatno s obzirom da je upravo Perez taj koji je donio ovako nevjerojatnu dominaciju kraljevskog kluba. Navijači očito brzo zaboravljaju jer nevjerojatna je činjenica da je Real uzimao Ligu prvaka 2014. godine pa onda tri puza zaredom od 2016. do 2018. godine. Tu je i domaće prvenstvo osvojeno 2017. godine plus još nekoliko trofeja koji su itekako važni za povijest ovog kluba.

Istina, ovo je definitivno loša sezona za Real jer su osvojili samo jedan trofej, i to onaj Svjetskog klupskog prvenstva krajem prošle godine. No, zar takav klub ne smije imati jednu lošu sezonu?

Uz glasne povike čelniku Kraljevskoga kluba, navijači su mahali bijelim maramicama što već tradicionalno označava volju madridskoga puka s jasnom porukom – vrijeme je za ostavku.

Je li Perez zaista glavni krivac? Što Vi mislite o tome? Osoba koja je donijela toliko trofeja da bude glavni negativac nakon samo jedne loše sezone? Perez je znao donositi loše odluke, ali navijači su ipak ‘posebni’…

Navijači su zaista jako čudni…

ŠPANJOLCI DONOSE VELIKU VIJEST: RAKITIĆ JE ODLUČIO U KOJEM KLUBU NASTAVLJA KARIJERU!

PROBAJTE SE NE NAJEŽITI: BARCELONA OBJAVILA PREKRASAN VIDEO KOJI DOKAZUJE DA SU RAKITIĆ I MODRIĆ VELIKI PRIJATELJI!

Komentari

komentara

« Povratak