LUDNICI JE DOŠAO KRAJ: Marcelo Brozović zabio gol s centra pa mu sudac poništio pogodak!

FOTO:

Serie A ponudila je nevjerojati završetak sezone 2018/19. Na kraju će najviše plakati AC Milan koji će tako treću godinu zaredom igrati Europsku ligu dok će u Ligu prvaka otići Inter i Atalanta.

LUDI ZAVRŠETAK

Sve je dobro krenulo za Milan koji je kod SPAL-a vodio 2:0, dok je Sassuolo poveo kod Atalante. Do kraja poluvremena SPAL je postigao jedan pogodak dok je Atalanta izjednačila. Stvari su nakon prvih 45 minuta bile jasne. U Ligu prvaka trebali su ići Atalanta i Milan.

I onda kreće prava ludnica. U 53. minuti SPAL je izjednačio protiv Milana dok je Atalanta potpuno preokrenula Sassuolo. Inter je poveo protiv Empolija u 51. minuti, a onda je Traore izjednačio rezultat i činilo se da će zaista Milan otići u Ligu prvaka. No, junak Intera postao je Nainggolan. Ali, pravi junak Intera zapravo je Samir Handanovič koji je čudesnim bravurama spasio Inter.

Na kraju utakmice hrvatski veznak, Marcelo Brozović, postigao je pogodak s centra za 3:1, ali sudac mu je s razlogom poništio pogodak. Naime, veliku glupost napravio je Bade Keita, koji je namjerno zaustavio vratara Empolija pri povratku na svoja vrata. Ipak, nakon sučevog zvižduka Interisti su mogli započeti s proslavom.

KONAČNA ODLUKA BAYERNA: „NARAVNO DA NIKO OSTAJE, EKIPA JE IZGLEDALA IZVANREDNO!“

Komentari

komentara

« Povratak