STVARAJU SE NOVI GALACTICOSI: Real je do sad potrošio već 255 milijuna eura na pojačanja, no nisu ni blizu kraju!

FOTO:

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, očito je shvatio kako eksperiment štednje uoči netom završene sezone nije uspio. Iza Reala je jedna od najgorih sezona u povijesti, a kako bi se spriječilo njeno ponavljanje, dovedena su već četiri pojačanja.

Stvaraju se novi Galcticosi!

Zinedine Zidane je uz puno muke izgurao sezonu svom kraju. Konačno, sad je od uprave dobio razrješene ruke u izboru igrača koji će vratiti Realu malo poljuljan ugled.

Kako je krenulo, čini se da Real stvara nove Galcticose. Iako ljetni prijelazni rok još nije ni počeo, Kraljevi su doveli već četiri pojačanja. Edena Hazarda iz Chelsea za 100 milijuna eura, Luku Jovića iz Eintrachta za 60 milijuna eura, Edera Militaa iz Porta za 50 milijuna eura i Rodriga iz Santosa za 45 milijuna. Dakle, Real je već do sada iskeširao čak 255 milijuna eura.

No to nije sve. Kako pišu španjolski portali, jako blizu Madrida je i ofenzivni veznjak Tottenhama Christian Eriksen. Također, gotovo je sigurno kako će kroz nekoliko dana za „kraljeve“ potpisati i Ferland Mendy iz Lyona.

Ipak, glavna transfer bomba ovog ljeta bi mogao biti Paul Pogba iz Manchester Uniteda. Međusobne simpatije između Francuza i Reala postoje već duže vrijeme, a pregovori su već u tijeku. Prema nekim izvorima, Real je čak Unitedu ponudio Garetha Balea kao dio naknada za Pogbu.

RIJEŠENO PITANJE TRENERA? Prekinuo odmor u Hrvatskoj da bi u ponedjeljak preuzeo momčad Milana!

TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH: Nogometaš umjesto luksuznih putovanja odmor provodi radeći na njivi!

Komentari

komentara

« Povratak