PREDOMISLIO SE: Jan Oblak obavijestio upravu Ateltica da želi prijeći u momčad engleskog velikana!

FOTO:

Iako je nedavno potpisao novi ugovor s Atletico Madridom, Jan Oblak se predomislio. Kako javlja ugledni ESPN, Slovenac je obavijestio upravu kako želi transfer u Premier ligu!

Predomislio se…

Vratar Atletico Madrida, Jan Oblak želi transfer u klub za koji navija od djetinjstva – Manchester United. Informacija je to koju danas donosi ESPN FC.

Slovenac je tako posljednja u nizu zvijezda Los Rojiblancosa koja je najavila svoj odlazak. Prije njega to su  Diego Godin, Antoine Griezmann, Juanfran Torres i Filipe Luis.

Bilo kako bilo, Oblak je u travnju potpisao novi ugovor s Atleticom, koji je trebao vrijediti do lipnja 2021. godine. Međutim, čini se da je presudila ljubav iz djetinjstva i Oblak je odlučio prihvatiti pozive iz Manchester Uniteda.

Jan je posljednjih godina, od kako je došao u Atletico iz Benfice, prerastao u jednog od najcjenjenijih vratara današnjice. Kod Diega Simeonea je posljednje četiri sezone imao zagarantirano mjesto u početnoj postavi stoga će njegov odlazak biti popriličan udarac za momčad iz Madrida.

U prilog ovoj priči ide i informacija iz engleskih medija. Naime, tamošnji su portali jučer plasirali priču kako je Manchester United spreman platiti svom trentnom golmanu De Gei čak 20 milijuna funti samo da napusti Old Trafford. Naime, De Gei postojeći ugovor s Unitedom istječe sljedećeg ljeta i klubu prijeti opasnost da ga izgubi bez ikakve odštete.

A očito, treba napraviti i mjesto za Oblaka…

NIZOZEMSKA ZVIJEZDA: Cristiano Ronaldo me nakon utakmice nagovarao da prijeđem u Juventus!

NE PIŠE MU SE DOBRO: Nakon optužbi za silovanje, manekenka iznijela nove skandalozne detalje o Neymaru!

Komentari

komentara

« Povratak