POSAO BLIZU DOGOVORA: Europski gigant ponudio 20 mil. eura za Brekala!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je Benfica ostvarila rekordan transfer u povijest prodavši Joao Felixa u Atletico, uskoro će krenuti s jačanjem igračkog kadra. Prvi na popisu pojačanja je hrvatski reprezentativac Josip Brekalo, javljaju Sportske novosti.

Popularni Orlovi će čelnicima Wolfsburga ponuditi 20 milijuna eura, vrlo je moguće da će ponuda iznositi i koji milijun više na kraju cijelog posla. Brekalo je i prije Europskog prvenstva mladih izjavio kako očekuje znatno veću minutažu u redovima Vukova ili će potražiti novu destinaciju.

Ponuda portugalskog diva bi trebala idući tjedan sletjeti u Wolfsburg, još preostaje dogovor Brekalovog agenta i Benfice oko igračeve plaće i bonusa. Bundesligaški klub će prema izvorima SN biti zadovoljan pristiglom ponudom i mladi Vatreni će preseliti u Lisabon.

Nakon što je Atletico uplatio 126 milijuna eura, za očekivati je da će na Luz doći još poneko pojačanje u borbi za vrh portugalskog prvenstva ali i još većiiskorak u europskim natjecanjima. Josip je na nedavno završenom Euru bio jedan od glavnih snaga Gračanove ekipe ali se ozljedio u prvoj utakmici protiv Rumunjske, u preostala dva susreta protiv Engleza i Francuza pokušao je pomoći suigračima ali to nije bilo dovoljno za prolazak skupine.

MLADIĆI, UGLEDAJTE SE NA NJEGA: EVO ŠTO JE OLMO PORUČIO DINAMU I NAVIJAČIMA!

STVARA SE JAKA EKIPA: Boban u Milan dovodi zvučno napadačko ime!

NIKO STVARA MOĆNI STROJ: PREDSTAVLJENO NAJSKUPLJE POJAČANJE BAYERNA U POVIJESTI, GLAVNI ČOVJEK KLUBA NAJAVIO JOŠ JEDNO VELIKO POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak