PREUZIMA KLUB VELIKE TRADICIJE: Special One blizu povratka u španjolsku Primeru!

FOTO:

Karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho trenutno se nalazi na odmoru. Točnije, na godišnjem je od prošlog prosinca i otkaza u Manchester Unitedu. Nedavno je za Sky Sports izjavio kako mu ljudi poručuju neka uživa u ljetu ali bez nogometa njemu to nije neka čar.

Ponuda je prema pisanju medija imao dosta, dolazile su se iz Portugala, jedna nemoralna je sletila iz Kine, javio se i Newcastle…

No, najviše šansi za njegovo angažiranje ima španjolska Valencia! U redovima popularnih Šišmiša u zadnje vrijeme vlada velika kriza. Predsjednik i vlasnik kluba Peter Lim je preko superagenta Jorgea Mendesa na svoju ruku doveo nekoliko igrača. Sportski direktor i trener Marcelino je to doživio kao izdaju i napušta klupu.

Njegov primjer će slijediti generalni direktor i čelni čovjek tajništva, u klubu će zapuhati neki novi vjetrovi. Mourinho bi na klupu španjolskog velikana trebao doći ponajviše zbog Jorgea Mendesa koji je polako ušao u strukture kluba.

Sada će Valenciji ponuditi njegovog slavnog klijenta, što je najvažnije, Jose se želi vratiti u Primeru gdje je vodio madridski Real. Osim Kraljeva, trenirao je igrače Porta, Intera, Chelseaja i Uniteda.

NIKO DOBIVA PAKLENO POJAČANJE: BAYERN ĆE PRVI PUTA U POVIJESTI PLATITI ZA IGRAČA VIŠE OD 100 MILIJUNA EURA!

SPREMA SE VELIKI TRANSFER? Ronaldo otkrio sljedeću destinaciju?

Komentari

komentara

« Povratak