SPREMA SE VELIKI TRANSFER? Ronaldo otkrio sljedeću destinaciju?

FOTO:

Cristiano Ronaldo napravio je pravi potez kada je odlučio napustiti Real Madrid. ‘Kraljevi’ su nakon njegovog odlaska bili katastrofalni, a to je predvidio i sam Zinedne Zidane. No, francuski trener se vratio nakon samo godinu dana odmora. A čini se da bi isto mogao napraviti CR!

Ronaldo je sinoć bio poseban gost na glamuroznoj večeri španjolske Marce, a došao je tamo zbog osvajanja posebne nagrade ‘Marca Leyenda’. Radi se o posebnoj nagradi koju Marca daje svake godine sportašu koji je napravio iznimne rezultate, a Ronaldo je upravo jedan od takvih. Sjetite se samo kakve ludosti je izvodio kao igrač Real Madrida.

Portugalac je potom odradio fantastičan intervju s petero djece, a na jedno pitanje portugalska legenda bila je itekako emotivna:

“Ovaj trofej će imati jako lijepo mjesto u mojem muzeju. Madrid je poseban. Putujem puno, ali malo je gradova poput Madrida. Veliki razlog zašto sam osvojio ovu nagradu je zbog svega što sam tamo napravio. Vrlo sam počašćen i ponosan, hvala svima koji su mi pomogli da ovo ostvarim. I nadam se da ću se uskoro vratiti u Madrid”, rekao je Ronaldo.

Naravno, tamošnji novinari odmah su bacili kako bi CR idućeg ljeta mogao napraviti senzacionalni povratak u Real!

NIKO DOBIVA PAKLENO POJAČANJE: BAYERN ĆE PRVI PUTA U POVIJESTI PLATITI ZA IGRAČA VIŠE OD 100 MILIJUNA EURA!

E BAŠ ZATO JE VELIKI TRENER: Nećete vjerovati što je Bjelica rekao nakon rušenja gruzijskog prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak