LUDE SCENE IZ PARIZA: Pogledajte kako su navijači PSG-a žestoko vrijeđali Neymara!

FOTO:

U ovim trenucima PSG korača prema prvoj pobjedi u novoj sezoni francuskog prvenstva. Moćni Parižani ugostili su Nimes, a nakon 70. minuta vode 3:0 golovima Cavanija, Mbappea i Di Marije.

SIGURNO ODLAZI

U zapisu za ovaj dvoboj nije se našao sjajni Neymar koji već tjednima pokušava otići iz PSG-a, ali pregovori su zasad neuspješni. PSG tvrdoglavo traži novac i samo novac, dok Barcelona nudi neke igrače u obliku zamjene ili tako da bi Parižani barem spustili cijenu. Barca se već dobro istrošila u ovom prijelaznom roku pa bi dolazak Neymara dodatno opteretio već iskorištenu blagajnu.

Najluđi navijači PSG-a su tijekom večerašnje utakmice dali do znanja što misle o Neymaru i njegovom neprofesionalnom ponašanju. Naime, večer se orilo: „Neymar, hijo de puta!!“, čulo se na dobro poznatu i u navijačkom svijetu često korištenu melodiju na pjesmu Pet Shop Boysa „Go West“.

Neymar je već mjesecima postao prava meta u Parizu jer je opće poznato kako se Brazilac posvađao s praktički svima u klubu. Čelnici kluba već su se pomirili s tim da će ostati bez igrača za kojeg su prije točno dvije godine platili čak 222 milijuna eura! No, Parižani žele to iskoristiti kako bi prošli što bolje.

Razne priče zasad kažu kako će Neymar birati između Barcelone i Real Madrida. Španjolski mediji tvrde kako je Real ušao u senzacionalne pregovore da ovaj brazilski as nema ništa protiv odlaska u Madrid.

HRVATI SU U MODI: MANDŽUKIĆ SE VRAĆA U BIVŠI KLUB?

Komentari

komentara

« Povratak