NITKO KAO LIVAKOVIĆ: Prvi vratar Dinama dobio veliku čast!

FOTO: Igor Soban/PIXSELL

Još tijekom ljeta mogli smo vidjeti razne priče kako je Livaković na izlaznim vratima Dinama. No, ovaj sjajni 24-godišnji vratar napravio je sjajan potez kada je odlučio ostati u Maksimiru i ove sezone. Isto su napravili Olmo te još neki ključni igrači. I krenulo je…

Hrvatski prvak bez problema se prošetao kvalifikacijama za Ligu prvaka, totalno su izdominirali Saburtalo, Ferencvaros i Rosenborg. Modri su se sasvim zasluženo plasirali u grupnu fazu Lige prvaka. Jedan od ključnih igrača na tom putu svakako je bio Dominik Livaković koji je primio samo dva pogotka. ‘Livi’ je odlično odradio i nastupe za Hrvatsku gdje smo svladali Slovačku s 4:0 te neslavni remi kod Azerbajdžana koji je završio 1:1 iako Dominik nije skrivio pogodak.

Sve te odlične partije u vrlo kratkom roku donijele su golemi pomak u cijeni Livakovića. Naime, poznata stranica transfermarkt smatra kako Livaković vrijedi čak 8 milijuna eura! Prije toga, još u ožujku, vrijedio je 3 milijuna eura.

24-godišnji vratar Dinama tako je postao najskuplji hrvatski vratar svih vremena! Rekord je do sad držao Stipe Pletikosa koji je u rujnu 2008. godine, nakon Eura u Austriji i Švicarksoj, stigao na 6,8 milijuna eura što je tada bio vrlo dobar rejting. Subašić je maksimalno vrijedio 6 milijuna eura, a to je bilo u lipnju 2015. godine.

BOMBA OD TRANSFERA: DINAMU SU SE JAVILA TRI VELIKANA ZA OLMA!

ZATO SE VOLI EUROPSKA LIGA: Je li ovo najveće iznenađenje u povijesti Europske lige?

Komentari

komentara

« Povratak