BOMBA OD TRANSFERA: Dinamu su se javila tri velikana za Olma!

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Dani Olmo još jednom je pokazao koliko znači Dinamu. Na startu Lige prvaka mladi španjolski reprezentativac blistao je u razbijanju Atalante (4:0). Iako nije zabio gol, niti imao asistenciju, bio je među najboljim igračima hrvatskog prvaka.

Olmo je ovog ljeta htio napustiti Dinamo, ali je zagrebački klub za njega tražio 40 milijuna eura. I obitelj Olmo i zainteresirani kupci smatrali su da je to previše, ali iz Dinama nisu odustajali i zadržali su ga za nastup u Ligi prvaka.

Olmo je nakon završetka prijelaznog roka zablistao u dresu mlade španjolske reprezentacije i u Ligi prvaka pa su se klubovi ponovno počeli javljati Dinamu. Calciomercato otkriva da je Milan bio u najboljoj poziciji, ali da su se još dva velika kluba javila Dinamu u posljednjih 20 dana.

“Jedan veliki španjolski i jedan veliki njemački klub počeli su pregovore s Dinamom. Lov na Olma je otvoren i cijena na aukciji bi mogla otići iznad 30 milijuna eura. Mamić, prvi čovjek Dinama, čeka da Olmo svojim nastupima u Ligi prvaka dostigne još veću cijenu, a to nikako nije dobar znak za Milan koji mora odmah reagirati”, pišu Talijani.

GOSPODIN IZ ITALIJE: TRENER ATALANTE ODUŠEVIO IZJAVOM NAKON UTAKMICE!

SVE JE TO ZBOG DINAMA: Evo kako stojimo s hrvatskim koeficijentom u Europi!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak