VELIKO IZNENAĐENJE: Atletico Madrid ispao u Kupu od trećeligaša!

FOTO:

Barcelona se nekako spasila na izletu na Ibizi, dok se Real Madrid isto dobro namučio. A treći najveći klub u Španjolskoj je ispao u Kupu. U pitanju je Atletico Madrid kojeg vodi Diego Simeone.

Prije utakmice bacili smo pogled na postavu kluba iz Madrida te smo mogli zaključiti kako Simeone nije podcijenio trećeligaša Leonesa. U prvij 11 vidjelo smo Joao Felixa, Correu, Vitoloa, Saula, Herreru te još nekoliko ozbljnih igrača.

No, prvi dio završio je bez pogodaka unatoč nevjerojatnoj dominaciji Madriđana. Imali su čak 67% pojed lopte te su uputili sedam udaraca prema vratima Leonesa. Sveukupno su do kraja dvoboja uputili točno 24 šuteva!

U 62. minuti zabio je Correa, nakon asistencije Joao Felixa. Već su mnogi plasirali Atletico u iduću rundu, a onda se dogodio šok pri kraju utakmice. U 83. minuti za izjednačenje je pogodio Julen Castaneda. Utakmica je otišla u produžetke.

I opet ista priča, Simeoneovi izabranici su napadali i napadali ali do gola nisu mogli pa je u 108. minuti za domaći sastav zabio Sergio Benito. Leones je tako kreirao veliku senzacionu u španjolskom nogometu. Inače, u pitanju je klub koji igra treću ligu, a trenutno se nalaze na drugom mjestu.

KAKAV JE TO IGRAČ: POGLEDAJTE ZAŠTO JE DUVNJAK NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA. OVO MOŽE NAPRAVITI SAMO ON

NEMA ŠALE: Utrostručili su mu plaću čim su čuli da se oko njega mota Real!

Komentari

komentara

« Povratak