STIGAO JE VAR: Evo kakva ludnica se dogodila na utakmici Varaždina i Hajduka!

FOTO:

Okršaj Intera iz Zaprešića i Istre ušao je u povijest hrvatskog nogometa kao prva utakmica na kojoj se koristio VAR. No, glavni sudac utakmice Bebek nije morao posezati za video tehnologijom iako su ga navijači čitavo vrijeme nagovarali. No, zato je danas bilo uzbudljivo na dvoboju Varaždina i Hajduka.

Naime, u prvih 45 minuta vidjeli smo potpunu dominaciju Hajduka, ali Splićani nisu mogli probiti Varaždince. Hajdukovci su u 13. minuti pogodili stativu ali utakmica je zaustavljena jer je sudac Tihomir Pejni mora ići pregledavati sumnjivu situaciju.

Nakon pregleda VAR-a Pejin je pokazao na penal. U akciji iz 13. minute Eduokov udarac zaustavio je rukom igrač Varaždina. Tudor je tražio da se pogleda VAR, nakon pregleda sve je bilo čisto, Caktaš je uzeo loptu, ali i promašio penal. Ovo je prvi put u povijesti HNL-a da se koristi VAR tehnologija.

A onda već u 29. minuti novi spektakl od strane video tehnologije. Naime, Edouk je zabio za Hajduk nakon asistencije Jaira, ali suci su iz VAR sobe javili glavnom sucu Pejinu kako se radi o zaleđu te je pogodak morao biti poništen.

Ipak, Hajduk je u 43. minuti došao do zasluženog vodstva kada mrežu domaćina pogađa Bassel Zakaria Jradi.

LEGENDO, DRŽI SE: LEGENDARNI VATRENI ZBOG BOLESTI OSTAO BEZ KOSE, ALI SE NE PREDAJE

OVO MU NIJE TREBALO: Pogledajte kako se Mbappe posvađao s trenerom usred utakmice!

BRAVO MAJSTORE: EVO KAKO JE OLMO DEBITIRAO U DRESU LEIPZIGA!

KAKAV JE OVO POTEZ? Rijeka se muči s golovima, a prodaje napadača!

Komentari

komentara

« Povratak