NORVEŠKA, ŠKOTSKA, IZRAEL ILI SRBIJA? Evo kad će Hrvatska saznati posljednjeg protivnika na Euru!

FOTO:

Europsko prvenstvo pomaknulo se na iduće ljeto zbog pandemije koronevirusa. Svi već dobro znamo kako se Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi u skupini D zajedno sa Engleskom i Češko, a izabranici Zlatka Dalića posljednjeg protivnika trebali su saznati krajem ožujka. Naši će za protivnika dobiti između Norveške, Srbije, Izaraela i Škotske.

No, opet je kriva koronavirus koja je i to odgodila. Ionako već popunjen nogometni raspored nekako će morati pronaći slobodni datum za utakmice Play-offa kako bi dobili posljednja četiri sudionika Europskog prvenstva. No, datum još uvijek nije određen.

Ipak, engleski mediji danas su pisali o tim dvobojima. BBC piše kako bi se polufinalni i finalni dueli trebali odigrati na jesen i to u različitim mjesecima, a ne u razmaku od pet dana kao što je ranije planirano.

Utjecajni britanski medij je taj scenarij nagovijestio u razgovoru s reprezentativcem Sjeverne Irske, Joshom Magennisom: “UEFA se nada da će utakmica BiH – Sjeverna Irska biti odigrana u listopadu, a finale protiv pobjednika drugog polufinala Slovačka – Republika Irska narednog mjeseca.”.

Inače, podsjetimo tko se još bori za mjesto na EURU: U Play-off A su Bugarska, Mađarska, Island i Rumunjska. U Play-off B su: Bosna i Hercegovina, Sjeverna Irska, Slovačka i Irska. U Play-offu C su Norveška, Srbija, Škotska i Izrael. U Play-off D su: Gruzija, Bjelorusija, Sjeverna Makedonija i Kosovo.

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

Modrić dirnuo Španjolsku: Teško bolesnom dječaku dao najljepši rođendanski poklon

BIO JE KEKOV ADUT, A SAD JE IZABRAN U NAJBOLJU MOMČAD DESETLJEĆA SLAVNOG GRČKOG KLUBA

TRENER BARCELONE: “Dok je Ivan Rakitić naš igrač…”

Komentari

komentara

« Povratak