Objavljena šokantna snimka: Igrač Dinama dobio takvu šamarčinu da se srušio sa stolca!

FOTO:

Artem Besedin, popularni mladi nogometaš kijevskog Dinama koji je dosad upisao 13 nastupa za seniorsku ukrajinsku reprezentaciju i pritom postigao dva gola, definitivno je u prošlosti birao jako loše društvo. (večernji.hr)

Naime, tamošnje portale jutros je preplavila snimka nastala prije četiri godine na kojoj ga možemo vidjeti s alkoholom u ruci i okruženog vrlo neugodnim momcima.

Od jednoga je od njih nakon verbalne prepirke dobio je šamarčinu tako snažnu da se srušio sa stolca, a ukrajinski portali prenose i da se Besedin u to vrijeme nalazio na pragu izbacivanja iz Dinama upravo zbog toga što se doznalo u kakvom se kreće društvu i koliko pije.

U njegovu je zaštitu stao tadašnji trener kluba Sergej Rebrov, spasio mu karijeru i pogurao ga do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje iako se činilo da je na pravom putu da se dovede u red i zablista u punom sjaju na terenima.

Naime, UEFA ga je u veljači suspendirala zbog toga što je pao na dopinškome testu nakon utakmice protiv Malmöa, pa na travnjake neće smjeti sve do 19. prosinca 2020. godine.

MODRIĆ DIRNUO ŠPANJOLSKU: TEŠKO BOLESNOM DJEČAKU DAO NAJLJEPŠI ROĐENDANSKI POKLON

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

SLUŽBENO: Evo kad počinje prijelazni rok u HNL-u!

 

Komentari

komentara

« Povratak