OTVORILI SU PREGOVORE: Evo koji engleski velikan mora pregovarati s Rabiotovom majkom!

FOTO:

Pjanić, Khedira, Ramsey, Matuidi, Rabiot i Bentancur. Nije li to malo previše sjajnih veznjaka na jednom mjestu? Izgleda kako se Juventusu osvetilo gomilanje veznog reda jer prema svemu sudeći u Torinu će se dogoditi velike promjene.

Svi se još dobro sjećamo zanimljive transfer sage francuskog veznjaka Adrien Rabiota koji je uz puno poteškoća potpisao za Juventus. Francuz je bio suspendiran od strane PSG-a zbog toga što nije želio potpisati novi ugovor, a od prvog dana 2019. godine mogao je pregovarati s ostalim klubovima. Interesa nije manjkalo, ali veliki problem je radila Veronique Rabiot, majka ovog veznjaka koja radi kao njegov agent.

Talijanski mediji izvještavali su kako su pregovori bili nevjerojatno teški zbog suludih zahtjeva igračeve majke. No, sada je izgleda pukla ljubav s Juventusom, a i Adrien se nije najbolje snašao u talijanskom velikanu. Jesen je proveo kao rezervna opcija, a veću minutažu dočekao je početkom ove godine. Ipak, u 24 odrađene utakmice nije ubilježio ni pogodak, a ni asistenciju.

Zbog toga je navodno na izlaznim vratima Juventusa. Kako piše Gazzetta dello Sport majka ovog Francuza odradila je uvodni razgovor s Manchester Unitedom! Francuz je i tijekom dana u Parizu bio na radaru nekoliko klubova iz engleske Premier Lige ali je ipak završio u Italiji.

Još nije poznato kakve planove imaju ‘Crveni vragovi’ s ovim igračem. Naime, šuška se se kako bi engleski velikan prvo želio dovesti Rabiota na posudbu uz mogućnost otkupa njegovog ugovora od strane Juventusa. Adrien trenutno vrijedi 25 milijuna eura, a prije krize vrijedio je i preko 30 milijuna eura. Upravo zbog vlastite majke postao je jedan od najomraženijih nogometaša na svijetu, ali i dalje izaziva golemi interes europskih velikana.

Talijanski mediji pisali su nedavno kako je igrač štrajkao jer nije želio smanjiti svoj ugovor zbog pandemije koronevirusa. Francuz se nasmijao na te novinarske napise…

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

PRVA ŽELJA: Adama Traore radi strašan transfer od 60 milijuna eura!

A evo što je jučer trener Barcelone izjavio za našeg Rakitića. Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak