AS DONOSI: Klopp otpisao Lovrena kako bi doveo ovog igrača!

FOTO:

Liverpool će u narednim danima biti proglašen prvakom Engleske, i to nakon čak dugih, ma predugih 30 godina. No, Jurgen Klopp zna kako itekako mora osvježiti momčad ukoliko Redsi žele i dalje dominirati, kako europskim tako i engleskim nogometom.

“Jasno je da već tri mjeseca, ali i do daljnjeg, mi samo gubimo novac. Ispali smo iz Lige prvaka, ne znamo kad ćemo opet imati prihode od gledatelja, a posebno ne možemo znati što ćemo i kako zaraditi iduće sezone” ne krije Klopp u intervjuu za Sky da je čak i prošlogodišnji prvak Europe te skori prvak Engleske u teškoj financijskoj situaciji.

Liverpool se želi osnažiti ali posve je jasno kako će morati prodati nekoliko igrača. Tako je poznati list AS danas objavio Kloppovu listu za odstrel, a na njoj se nalaze: Xerdan Shaqiri, Divock Origi, Marko Grujić, Harry Wilson, Adam Lallana i Dejan Lovren.

U tekstu se dodatno pojašnjava zašto će Lovren napustiti klub. Naime, Klopp ga praktički više ni ne koristi, a u zadnjih šest prvenstvenih utakmica odigrao je svega jednu. U osmini finala protiv Atletico Madrida nije bio ni na klupi za pričuve. Isto tako Lovrenu ugovor istječe iduće ljeto pa tako engleski gigant želi doći do nekakve zarade inače bi Hrvat mogao otići bez odštete.

Klopp sve to radi kako bi doveo sjajnog Adama Traorea iz Wolverhamptona. Desno krilo Wolverhamptona je siječanjskom u prvenstvenom porazu od Liverpoola (1:2) namjestilo gol svoje momčadi, što je bila deseta Traoreova asistencija od početka sezone u kojoj je postigao i šest golova.

To je natjeralo njegovog velikog obožavatelja Kloppa da mu još jednom iskaže divljenje: “Protiv Traorea je trenutno nemoguće igrati. On nije samo krilo nego i onaj koji čuva loptu, drži je, vodi, dijeli i namješta golove. Zato je nevjerojatno teško igrati protiv njega. Protiv Wolvesa s takvim igračem je svaka izgubljena lopta opasna kontra.”

Inače, dodajmo kako se još prošli mjesec pisalo o velikom interesu Liverpoola za Traorea. Čini se kako će Klopp dobiti svoju želju…

Greškom iscurila cijena Playstationa 5, biste li dali ovaj iznos?

Komentari

komentara

« Povratak