VEČERAS POSLJEDNJI PUT ZA DINAMO: Po igrača Dinama stigli predstavnici europskih velikana!

FOTO:

Kako sada stvari stoje, Amer Gojak danas igra svoj posljednji derbi Dinama i Hajduka! Naime, prema našim informacijama, približava se njegov odlazak iz Maksimira, njegov transfer ovog ljeta je najizgledniji. (Sportske novosti)

Za bosansko-hercegovačkog reprezentativca zainteresirani su mnogi klubovi iz liga Petice. O zainteresiranosti Fiorentine za Amera Gojaka već ste mogli pročitati, a prema onome što doznaju SN, ta priča o odlasku bosansko-hercegovačkog reprezentativca postaje sve ozbiljnija.

Krenula je zapravo još prošlog ljetnog prijelaznog roka, bila je aktualna zimus, Gojak je već praktički bio pred vratima talijanskog kluba, ali Fiorentina je imala viška stranaca, pa do realizacije transfera nije došlo. Ali sada bi moglo… Naime, saznali smo da na derbi u Maksimir stižu predstavnici Fiorentine!

Međutim, ne samo oni. Zbog Gojaka će maksimirski derbi pohoditi i ljudi iz Evertona, te Atalante. Klub iz Premiershipa već duže vremena prati Amera, on je jedan od igrača koje žele dovesti u svoj klub. S druge strane, jako se zainteresirala i Atalanta koja ga želi preoteti Fiorentini.

Zato će biti zanimljivo kako će danas Gojak odigrati, po svemu sudeći svoj posljednji vječni derbi Dinama i Hajduka. Amer Gojak za Dinamo je odigrao točno 100 prvenstvenih utakmica i zabio 10 pogodaka.

U svim natjecanjima za Modre je upisao 151 nastup uz 15 golova. Debitirao je davno, iako su mu tek 23 godine, za Modre je prvi put zaigrao još u sezoni 2014./15

BILO JE I VRIJEME: DOMAGOJ VIDA POTPISUJE ZA TALIJANSKOG VELIKANA!?

VIDEO DANA: Manuel Neur pjeva Thompsonovu pjesmu!

 

Komentari

komentara

« Povratak