SADA JE SVE POZNATO: Kylian Mbappe odlučio u kojem klubu nastavlja karijeru!

FOTO:

Ponajbolji svjetski napadač i francuski superstar Kylian Mbappe javnosti je obznanio u kojem klubu će igrati naredne sezone. Sjajni ofenzivac je za BeIN Sport rekao kako ostaje u francuskom prvaku PSG-u barem još godinu dana.

Iako ga se u posljednje vrijeme selilo u mnoge svjetske velikane poput aktualnog europskog prvaka Liverpool te madridskog Reala, Mbappe je odlučio ostati na Parku Prinčeva. Tako su Zinedine Zidane i Florentino Perez ponovno ostali kratkih rukava…

“Ovdje sam, u ovom projektu sam četvrtu godinu. Iduće godine PSG slavi 50. rođendan i ovo je za klub i navijače važna sezona. Bit ću tu kako bih zajedno s ekipom osvojio sve trofeje”, kazao je 21-godišnji napadač, koji je smatran ponajboljim igračem svijeta.

Francusko prvenstvo je zbog pandemije koronavirusa prekinuto bez mogućnosti nastavka, pobjednikom je proglašen Paris Saint Germain. Bivši igrač Monaca je u francusku prijestolnicu stigao za 180 milijuna eura, ove sezone je podijelio prvo mjesto na listi najboljih strijelaca sa Wissamom Ben Yedderom.

Obojica su postgili po 18 zgoditaka i nadodali pet asistencija.

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

 

Komentari

komentara

« Povratak