ODBIO DVA UGLEDNA KLUBA: Poznato je koji će klub iduće sezone trenirati Ivan Jurić!

FOTO:

Hit trener talijanskog prvenstva, hrvatski stručnjak Ivan Jurić, odlučio je na čijoj će klupi sjediti naredne sezone. Bivši hrvatski reprezentativac te iznimno talentirani stručnjak imao je na stolu ponude dva kluba, talijanski mediji su pisali da se radi o Fiorentini i Torinu.

Međutim, Jurić je odbio dva poznata prvoligaša te je odlučio ostati u Veroni, klub je objavio da su produžili suradnju do 2023. godine. Iako su im prognozirali borbu za ostanak, Verona igra sjajnu sezonu te trenutno zauzima devetu poziciju u Serie A.

Jurić je Veronu preuzeo prošle sezone nakon što je klub ušao u Serie A preko play-offa. Trenersku karijeru počeo je odmah nakon igračke kao pomoćni trener Gasperiniju u Interu, a kasnije je vodio Mantovu, Crotone te čak tri puta Genou.

“Dok god ne vidimo potpis na ugovoru, ne znamo hoće li Jurić ostati kod nas. Nadamo se da će ostati i nastaviti s dobrim poslom, ali jasno nam je da mu mi ne možemo ponuditi ono što može dobiti u Fiorentini.” – izjavio je prije nekoliko dana predsjednik Verone, Maurizio Setti.

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

MANDŽO IS BACK: Super Mario potpisuje za talijanski klub!

Komentari

komentara

« Povratak