DOGRADONAČELNIK OSIJEKA: „Neka se Šuker odrekne titule počasnog građanina ili ću sam pokrenuti postupak!“

FOTO:

U gradu na Dravi su ljutiti zbog odluke HNS-a i njegovog fiktivnog predsjednika Davora Šukera da se zadnje kolo Prve lige odigra bez gledatelja. Dogradonačelniku Osijeka Borisu Piližoti je očito prekipjelo pa je pozvao Šukera neka se odrekne titule počasnog građanina Nepokorenog grada.

Iako je Nacionalni stožer rekao kako nema prepreka u održavanju utakmice pred publikom, Savez je odlučio drugačije, Osijek je danima vršio pritisak jer igra povijesnu utakmicu, no to im nažalost nije pošlo za rukom.

“U ovom trenutku jasno i nedvosmisleno kažem da je dosta! Davor Šuker osoba je koja je počasni građanin Osijeka. Ova činjenica, upravo zbog brojnih objektivnih, ali i moralnih razloga kod mnogih sugrađana izaziva grč u želucu. Grč i nelagodu koju i sam osjećam. Zbog toga pozivam spomenutoga da, ako ima imalo savjesti, makar i u tragovima, prvi puta učini ispravnu stvar za svoj grad i javno se odrekne titule počasnog građanina.” – poručuje drugi čovjek Grada.

“Titula koju je dobio, vjerujem, dodijeljena je u najboljoj vjeri i kao zalog za budućnost. Titula koju je upravo budućnost trebala donekle opravdati, ali se dogodilo suprotno.
Dakle, ako gesta koju predlažem ne rezultira adekvatnim potezom osobe koju spominjem, osobno ću pokrenuti inicijativu da se započne postupak oduzimanja titule počasnog građanina. Barem toliko dugujemo svim poštenim, ponosnim i dostojanstvenim građankama i građanima Osijeka.” – prenosi Piližotovu izjavu portal SiB.hr.

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

STRASTI SE NE SMIRUJU: Hajduk uputio oštru i jasnu poruku prema Savezu o poštenju!

Komentari

komentara

« Povratak