MOŽE LI OVO PROĆI? Real Madrid lansirao nevjerojatnu ponudu za Dybalu!

FOTO:

Real Madrid nije uspio srediti Manchester City u uzvratnom okršaju osmine finala Lige prvaka pa je tako sezona za njih završila. No, sada će Zidane i društvo zajedno sa predsjednikom Perezom dobro proraditi na pojačanjima.

Tamošnja Marca donosi kako će ‘Kraljevi’ krenuti u ofenzivu prema dijamantu iz Juventusa, a radi se o Paulu Dybali. Naime, Realovci su oduševljeni s onim što je 26-godišnji argentinski ofenzivac radio ove sezone pa ga žele vidjeti u svojim redovima.

Juventus navodno traži oko 100 milijuna eura ali Real ne želi platiti takvu svotu. U taj transfer tako bi rado uključili Kroosa ili Isca. ‘Stara dama’ tako ima pravo na vrlo zanimljiv izbor ukoliko pristanu prodati Dybalu. Kraljevi će uz jednog igrača odvojiti i svotu od oko 30 milijuna eura.

Dybala je ove sezone odigrao 46 utakmica u svim natjecanjima. Postigao je 17 golova i 14 asistencija. Ostaje za vidjeti hoće li Juventus uopće prihvatiti takvu ponudu jer teško je za očekivati da će se novopečeni trener Andrea Pirlo samo tako odreći glavnog igrača uz Cristiana Ronalda.

OVO JE POGODAK SEZONE: EVO ŠTO MANDŽUKIĆ MISLI O SARRIJEVOM OTKAZU!

POZNATI PORTAL TVRDI: CRISTIANO RONALDO RADI JOŠ JEDAN ČUDESAN TRANSFER!

STVARA SE NOVI MONACO: Kovač u Kneževinu dovodi ponajboljeg igrača Vatrenih!?

SVI ŽELE BREKALA: NAKON FIORENTINE, JEDAN OD NAJVEĆIH SERIE A KLUBOVA POKAZAO INTERES!

Nekad najmoderniji bus Dinama koji je vozio u Ligu prvaka, a sada vozi na jednoj zanimljivoj relaciji!

Komentari

komentara

« Povratak