NAVIJAČI U DELIRIJU: AC Milan predstavio veliko pojačanje!

FOTO:

Talijanski gigant AC Milan želi u novoj sezoni napraviti veliki iskorak što se tiče domaćeg prvenstva. Cilj je završiti u top 4 kako bi se napokon vratili u Ligu prvaka.

Posljednji put Rossoneri su tamo bili u sezoni 2013/14. kada su došli do osmine finala, prejak je bio Atletico Madrid. Nakon toga klub je pao u prosječnost ali sada su stigli novi ljudi i Milan je napokon počeo dovoditi kvalitetne igrače.

Prije nekoliko minuta službeno je predstavljen mladi veznjak Sandro Tonali koji dolazi iz Brescije. U pitanju je posudba koja će sedmerostrukog prvaka Europe koštati čak 10 milijuna eura, a potom će Bresciji još platiti 15 milijuna eura za otkup ugovora. Taj iznos mogao bi porasti na 25 milijuna eura zbog raznih bonusa. Brescia je također iskombinirala 10% od idućeg transfera.

Sandro je bio na meti mnogih europskih velikana, ali predsjednik Brescije otkrio je kako mladić nije previše razmišljao kad se pojavio interes Milana. Naime, Tonali je veliki navijač tog kluba i njegov idol je Gennaro Gattuso te će očito zbog njega nositi osmicu u novom klubu. Milanisti, spremni za povratak u Ligu prvaka?

BOMBA IZ NJEMAČKE: DANI OLMO POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Komentari

komentara

« Povratak