PORAZ U JADRANSKOM DERBIJU: „Nisam zadovoljan, ono nije bio nogomet…“

FOTO:

Nogometaši Rijeke su slavili u Jadranskom derbiju protiv Hajduka nakon što je utakmica odigrana u vaterpolskim uvjetima. Travnjak Poljuda je potpuno razrovan i više liči na neku oranicu nego na kvalitetan nogometni travnjak. Problem bi djelomično trebao biti riješen kada se instalira moderna trava koju će poslati HNS.

Trener Bijelih, Boro Primorac, nije bio zadovoljan nakon poraza od Rijeke, Hajduk je poveo preko kapetana Caktaša iz penala, no Lončar i Menalo donose Riječanima sva tri boda.

Čestitam na pobjedi gospodinu Simonu Rožmanu. Ja nikad nisam zadovoljan kad Hajduk izgubi na Poljudu, počeli smo bolje, vodili, a onda im Jakoliš pusti gol. U drugom poluvremenu su se oni bolje snašli, bili su pametniji. Žao mi je igrača, dali su sve od sebe, šteta što smo izgubili. U drugom poluvremenu ono što je inače nogomet zapravo nije bio nogomet. Mislim da ova moja momčad kvalitetom i brzinom može parirati najboljima kao što je Rijeka, ali mi smo u drugom poluvremenu bili hendikepirani.” – zaključio je bivši pomoćnik Arsenea Wengera.

Rijeka je preskočila Bijele na četvrtom mjestu ali imaju tek deset odigranih susreta.

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: KAPETAN HAJDUKA NAPUŠTA POLJUD I SELI U DRUGOG HRVATSKOG PRVOLIGAŠA?!

Komentari

komentara

« Povratak