JEDAN DETALJ POSEBNO SE ISTIČE: „Grad heroj“ predstavio nove fantastične dresove!

FOTO:

Nakon tužne obljetnice koja se svake godine 18. studenog obilježava u Vukovaru, tamošnji trećeligaš je predstavio novu kolekciju dresova za natjecateljsku sezonu 2021/2022. HNK Vukovar 1991 se sasvim logično orijentirao na domoljubne detalje, pa tako garniturama dresova prevladava simbol grada, vukovarski vodotoranj.

Proizvođač sportske opreme Fotex se zaista potrudio napraviti kolekciju dostojnu hrvatskog simbola, mnogi će sigurno htjeti imati ovaj rijedak primjerak za sebe. Dres je proizveden u tri boje, crnoj, bijeloj i svijetlo plavoj boji koju klub ima i na grbu, također sebi imaju i hrvatsku zastavicu, a na dresu stoji natpis ”Grad heroj, 1991. – 2021.’ Podsjećamo, nedavno je obilježena 30. obljetnica od pada Vukovara i stradavanja ljudi u Domovinskom ratu.

Inače, Vukovarci su članovi 3. HNL Istok i zauzimaju prvu poziciju s osvojenih 38 bodova, te imaju velike izglede za osvajanje prvenstva.

“Dres HNK Vukovar 1991 za sezonu 2021/2022 nalazi se u prodaji isključivo putem prodajnih kanala samog kluba.” – poručili su iz Fotexa na Facebook stranici.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA: FIFA ĆE MOŽDA PONIŠTITI OVU UTAKMICU!?

Komentari

komentara

« Povratak