LEGENDA ZNA NA ČEMU JE: Jedan od najmoćnijih ljudi u nogometu otkrio što stvarno misli o našem Luki Modriću..

FOTO:

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, održao je govor na skupštini kluba. Na njoj se među ostalim osvrnuo na Super ligu, a spominjao je i ime Luke Modrića.

“Superliga nije samo obični turnir, to je dinamična ideja. Ako nešto ne poduzmemo, nogomet će umrijeti. Mi moramo podsjetiti Uefu što Real predstavlja”, rekao je Perez na skupštini kluba.

Iskoristio je priliku te se zahvalio trojici klupskih velikana koji su nedavno napustili Real – Zinedineu Zidaneu, Sergiju Ramosu i Raphaelu Varaneu. Potom se osvrnuo na aktualnu momčad.

“Imamo najbolje igrače na svakoj poziciji, zato imamo dva kandidata za Zlatnu loptu: Benzemu i Modrića. Također, Courtois je nominiran za najboljeg vratara 2021.”, poručio je.

Ove njegove riječi dobra su vijest za Modrića. Možda to znači da bi mogao ostati u Realu još jednu sezonu. Prije nekoliko je dana i talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano na svom Twitteru objavio ono o čemu se intenzivno priča neko vrijeme – da je Real Madrid spreman dati novi ugovor Luki Modriću ovog ljeta. To bio šlag na torti njegove savršene karijere.

U međuvremenu, predsjednik Reala navodno je prekrižio sedmoricu igrača. Prvi na popisu je Gareth Bale, a nakon njega klub navodno planira prodati Marcela, Isca, Mariana Diaza, Luku Jovića, Jesusa Valleja i Danija Ceballosa, prenosi Net.hr.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA: FIFA ĆE MOŽDA PONIŠTITI OVU UTAKMICU!?

Komentari

komentara

« Povratak