VELIKI UDARAC: Evo što je trener Rijeke rekao nakon poraza od Hajduka…

FOTO:

Rijeka i Hajduk odigrali su nevjerojatan derbi 16. kola HNL-a. Završilo je 3:2 za Hajduk. Dvostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Livaja, koji je zabijao u 45. i 82. minuti.

U 54. je za Rijeku pogodio Josip Drmić, a za 2:1 je za Rijeku s bijele točke zabio Murić. Gol za pobjedu Hajduka, nakon što je Livaja izjednačio, zabio je Mlakar u 98. minuti.

Nakon poraza trener Rijeke Goran Tomić bio je razočaran, ali nije imao što prigovoriti svojim igračima.

”Velika, velika utakmica. Čestitam Hajduku, ali i mojim igračima. Nemam im što zamjeriti. Sve što imaju dali su na terenu. Taktički smo prvo poluvrijeme odigrali odlično. Stalno smo imali kontrolu, no nismo imali sreće za zabiti, a onda smo primili gol u najgore vrijeme. U nastavku smo opet igrali odlično. Izjednačili smo i preokrenuli, a onda…. Sve smo imali u svojim rukama, a onda su se dogodile te neke okolnosti. Penal pa gol u zadnjoj sekundi. Ovo je težak udarac za našu momčad”, rekao je Tomić.

Dodajmo kako je Hajduk danas došao do osme pobjede u prvenstvu ove sezone ali još uvijek su na četvrtom mjestu gdje imaju 27 bodova. Dinamo je ostao na trećem mjestu sa 28, dok Rijeka ima 30 te se nalazi na drugom mjestu. Osijek je ostao usamljen na vrhu gdje ima 31 bod.

KAKVA SKROMNOST: EVO ŠTO JE TRENER HAJDUKA IZJAVIO NAKON VELIKE POBJEDE NA RUJEVICI!

Komentari

komentara

« Povratak