TRANSFERMARKT AŽURIRAO CIJENE: Evo tko je najskuplji Hrvat!

FOTO:

Transfermarkt, referentni portal za vrijednost nogometaša, na kraju godine je ažurirao procjenu njihove cijene na tržištu. Točnije, napravio je to za većinu njih.

Joško Gvardiol doživio je najveći skok vrijednosti. Nakon sjajne prve polusezone u Leipzigu procjena njegove vrijednosti porasla je s 19 na 25 milijuna eura. Gvradiol je sada treći najskuplji hrvatski reprezentativac iza Marcela Brozovića procijenjenog na 40 milijuna eura i Matea Kovačića koji prema Transfermarktu vrijedi 45 milijuna eura.

Međutim, Gvaridol nije treći najskuplji hrvatski nogometaš. Zadnje mjesto na tom postolju iznenađujuće pripada Anti Rebiću. Njega Transfermarkt procjenjuje na 32 milijuna eura iako je očajno odigrao Euro, nakon čega je praktički izbačen iz reprezentacije nakon javnog kritiziranja izbornika Dalića.

Rebić je doduše odlično otvorio sezonu u Milanu, ali već više od dva mjeseca ne igra zbog ozljede. Sve ovo mu ipak nije smanjilo vrijednost. Međutim, važna napomena je kako je Rebić jedan od onih nogometaša koji još nije revaloriziran. Njegova spomenuta procjena datira iz svibnja ove godine.

Iznenađenje je i stagnacija vrijednosti Lovre Majera usprkos tome što je impresivno startao u Rennesu. Cijena mu je ostala 13 milijuna eura. Porast cijene pak bilježe Borna Sosa s ljetošnjih 16 na sadašnjih 20 milijuna eura i Kristijan Jakić, koji je ljetos u Dinamu vrijedio 4.5, a nakon prve polusezone u Eintrachtu je na 7.5 milijuna eura. S druge strane, Andrej Kramarić pao je s 23 na 18 milijuna eura.

POKUŠAO PRODATI POTPISANI DRES NESUĐENOG VATRENOG U KULTNOJ ZALAGAONICI. NEĆETE VJEROVATI KOLIKO SU MU PONUDILI

Komentari

komentara

« Povratak