Bio je najbolji strijelac Hajduka, otišao je za 300.000 eura, a sad je u šestoligašu

FOTO:

Sandro Gotal u Hajduk je došao 2014. godine kao slobodan igrač iz austrijskog WAC-a i na Poljudu se zadržao samo jednu sezonu. Splitski klub ga je prodao švicarskom St. Gallenu za 300 tisuća eura. Nakon toga je njegova karijera otišla toliko nizbrdo da je sada 30-godišnji napadač potpisao za njemačkog šestoligaša.

Gotal, koji je u sezoni 2014./15. bio najbolji strijelac Hajduka s 12 pogodaka, u St. Gallenu je odigrao samo devet utakmica. Švicarci su ga nakon pola godine posudili turskom Malatyasporu koji ga je vratio nakon manje od dva mjeseca i poslije samo četiri nastupa.

Poslije četiri utakmice u poljskom Piastu i šest u izraelskom Ashdodu vratio se u HNL u dresu Istre, ali se u Puli zadržao samo pola godine i zabio dva gola u sedam nastupa. “Nisam mogao ni vjerovati da u profesionalnom nogometu igrač može imati ovakve probleme.

Dva tjedna trenirali smo na umjetnoj travi jer klub nema novca da iznajmi autobus koji bi nas odvezao na pet kilometara udaljeni teren gdje bismo mogli trenirati, a igrači nemaju ni za deterdžent za oprati robu, a kamoli za gorivo da se sami voze”, žalio se tada Gotal.

Iz Istre je otišao u Bjelorusiju pa u Litvu pa u Austriju… Prvi dio ove sezone nosio je dres njemačkog petoligaša Donaustaufa, a sad je potpisao za šestoligaša Fortunu iz Regensburga s kojom će pokušati izboriti rang više.

HRVATSKI TRENER REŽIRAO NAJVEĆU SENZACIJU U POVIJESTI EURA U FUTSALU

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak