City sjajnim videom predstavio Halanda oko kojeg je još samo jedna nepoznanica

FOTO:

Erling Haland i službeno je novi igrač Manchester Cityja. Fantastični 21-godišnji Norvežanin potpisao je ugovor do 2027. godine, a City je platio Borussiji 60 milijuna eura odštete. Nakon što je prije nekoliko tjedana objavljeno da Haland dolazi u Manchester, klub ga je danas i službeno predstavio.

City je njegov dolazak objavio uz sjajni video na kojem Haland sjedi na kauču u dresu Cityja, a snimatelj ispred njega drži fotografiju mladog Halanda u identičnoj pozi u starom dresu Cityja iz vremena kad je njegov otac Alfie igrao za taj klub prije 22 godine.

“Ovo je velik dan za mene i moju obitelj. Uvijek sam pratio City. Morali ste voljeti njihov stil igre, stvaraju puno šansi, a to je idealno za igrača kao što sam ja. Momčad je prepuna vrhunskih igrača, a Pep je jedan od najvećih trenera svih vremena te vjerujem da sam na pravome mjestu da ostvarim svoje snove”, rekao je Haland i dodao:

“Želim zabijati golove, osvajati trofeje i napredovati kao igrač. Uvjeren sam da ću sve to ostvariti ovdje. Mislim da sam povukao pravi potez i ne mogu dočekati pripreme i početak sljedeće sezone sa Cityjem”.

TRANSFER KARIJERE: TALIJANSKI VELIKAN ŽELI DOVESTI LIVAKOVIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak