BIVŠI TRENER HAJDUKA: “Puno toga se priča o Livaji, ali neću reći što…”

FOTO:

Bivši trener Hajduka i aktualni trener Solina Luka Bonačić bio je sugovornik u emisiji Sport nedjeljom. Na terenu uz Jadro Bonačić je odgovarao na pitanja Ante Breke, a dotaknuli su se i aktualnosti vezanih uz Hajduk nakon vrlo razočaravajuće sezone Bijelih.

“Da je bio pravi odnos prema Livaji, Hajduk je mogao više. Pravi odnos nije dodvoravanje i davanje, ja sam trener, ja sam mama i tata, ja što kažem, tako će biti”, rekao je Bonačić.

Voditelj ga je upitao je li se dodvoravajućim odnosom naštetilo Livaji: “Pa hvala Bogu, treba reći, Livaja je sve ovo pokrenuo i treba mu čestitati. Mali je inteligentan i pametan, ali osjetio je komfornu situaciju… Ima puno stvari što ovi kažu, sad neću pričati. Prije Livaje su bili Slišković, Jurica Jerković…”

Luka Bonačić je u svojoj karijeri dva puta sjedio i na klupi Hajduka, a u Hrvatskoj je još trenirao Zagreb, Slaven Belupo, Varaždin i Solin. Najveći uspjeh trenerske karijere mu je osvajanje dva uzastopna iranska kupa sa Sepahanom.

Bonačić je 2003. otišao u Iran gdje je uz Sepahan vodio Foolad i Esteghlal. Nakon toga je kratko bio trener Dinama iz Tirane, a nakon drugog mandata na klupi Hajduka ponovno je otišao u Aziju gdje je radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima‎.

OVO ĆE ODJEKNUTI: KALINIĆ OTKRIO ŠTO ĆE BITI S LIVAJOM I PERIŠIĆEM, PA SOČNO SPUSTIO IZBORNIKU DALIĆU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak